HomeCategoryΤομείς

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Εστίαση και στον ιδιαίτερα απαιτητικό, ταχέως μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό τομέα των Τροφιμων και των Ποτών πρέπει να χαρακτηρίζονται από την ευελιξία και την ταχύτητα απόκρισης στις προκλήσεις της αγοράς.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην Εστίαση

Το εύρος των εργασιών μας εκτείνεται  από την εταιρική χρηματοδότηση, έως την απόκτηση και την διάθεση. Εργαζόμαστε με εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή τροφίμων και ποτών, τη διανομή και τη λιανική πώληση, καθώς και άλλους τομείς υψηλής εξειδίκευσης όπως κρατικές συμβάσεις, τροφοδότηση νοσοκομείων και campus, διαχείριση μονάδων καφέ-σνακ και άλλα. Είμαστε κοντά σας να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε και να επιλύσετε τόσο νομικά, όσο και εμπορικά ζητήματα με υπηρεσίες όπως:

Ο κλάδος της μεταποίησης, οι βιομηχανικές και επιχειρηματικές υπηρεσίες είναι ζωτικής σημασίας για τις οικονομίες. Στην ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχουμε εργαστεί σε πολλά έργα, παρέχοντας υποστήριξη στους πελάτες μας, που δραστηριοποιούνται στην Βιομηχανία.

Υπηρεσίες

Επενδύουμε στην κατανόηση της αγοράς σας. Δεν παρακολουθούμε μόνο τα νομικά ζητήματα, αλλά τους επιχειρηματικές παράγοντες που τα προκαλούν, έτσι ώστε να μην απαιτείται χρόνος και χρήμα για την ανάλυση του υπόβαθρου και του πλαισίου. Ακόμη και αν παρουσιάζεται μία νέα περίπτωση, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε ήδη εμπειρία και γνώση για την αντιμετώπισή της, γιατί γνωρίζουμε τα κρίσιμα ζητήματα της βιομηχανίας και πώς να τα μετατρέψουμε σε νομική προστασία.

Προσφέρουμε τους πελάτες μας λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, μεταξύ των οποίων:

Εμπόριο, ένας τομέας που διάγει καιρούς διαρκών προκλήσεων. Οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι πιο καινοτόμες από ποτέ, έστω και μόνο για να επιβιώσουν, καθώς ηθικά και περιβαλλοντικά ζητήματα προσθέτουν επιπλέον πίεση σε παραδοσιακά και οργανωτικά θέματα.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο Εμπόριο

Η ομάδα μας στηρίζεται στις ειδικές γνώσεις για το Εμπόριο για να σας βοηθήσει να συντηρήσετε την επιχείρησή σας, ενώ θα αναπτύσσουμε στρατηγικά σχέδια για την ενίσχυση της του μέλλοντος. Η προσφορά πλήρων υπηρεσιών θα σας βοηθήσει να σε θέματα από την ακίνητη περιουσία έως τα κανονιστικά πλαίσια, από την διαχείριση Ανθρώπινου δυναμικού έως την Υγεία και την Ασφάλεια, καθώς και σε θέματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η εμπειρία μας πηγαίνει πέρα από τις εργασίες ρουτίνας και παρακολουθούμε τις υποθέσεις σε κάθε βήμα. Εσείς επωφελήστε από την ευρεία εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε θέματα, όπως:

Οι Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικός τομέας εξακολουθεί να είναι η κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας οικονομίας. Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ είναι μια ισχυρή νομική ομάδα με πλούσια εμπειρία ως Σύμβουλοι σε τράπεζες και στον χρηματοπιστωτικό τομέα προσφέροντας ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Ισχυρή ομάδα, Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Η ομάδα μας έχει το ακριβές μίγμα δεξιοτήτων και εμπειρίας που χρειάζεστε για να σας παρέχει συμβουλές και νομική υποστήριξη στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, με ότι κι αν ασχολείστε: διαχείριση κεφαλαίων, τράπεζες, χρηματιστήριο, εταιρική χρηματοδότηση, ιδιωτικά κεφάλαια, διαμεσολάβηση,  ασφάλιση ζωής και γενικών προγραμμάτων, παροχή προϊόντων, διανομή και άλλα.

Σας συμβουλεύουμε για όλες τις πτυχές της εργασίας στον τομέα Τραπεζών, Χρηματοδότησης και Επενδύσεων μεταξύ των οποίων:

Ο τομέας της Εκπαίδευσης, είτε πρόκειται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την επιμόρφωση, τα σχολεία, ακαδημίες ή φορείς πιστοποίησης αντιμετωπίζει περισσότερες αλλαγές από ποτέ, τόσο εξαιτίας της εμφάνισης νέων οικονομικών πιέσεων και κυβερνητικών νομοθεσιών, όσο και λόγω πιέσεων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εξειδίκευση

Για να αντιμετωπίσουν αυτά τα θέματα, οι οργανισμοί χρειάζονται νομικούς συμβούλους οι οποίοι κατανοούν πλήρως τον τομέα και τις μοναδικές προκλήσεις. Η ικανότητά μας να αξιοποιούμε την εκτεταμένη εξειδίκευσή μας στον κλάδο της Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης σημαίνει ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη νομική κάλυψη, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

Ο Τουρισμός, ενώ επηρεάστηκε αρνητικά στην αρχή της οικονομικής κρίσης εξακολουθεί είναι ο κορυφαίος κλάδος την Ελληνικής Οικονομίας και ένας από τους κορυφαίους σε διεθνές επίπεδο. Οι επιχειρήσεις του κλάδου επενδύουν συνεχώς, υλοποιούν σημαντικά έργα και προετοιμάζουν την μελλοντική τους ανάπτυξη. 

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Η ομάδα μας έχει ευρεία εμπειρία για να υποστηρίξει την τουριστική επιχείρησή σας, είτε είναι ένα κατάλυμμα, ένας tour operator ή μία αλυσίδα ξενοδοχείων. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της βιομηχανίας των Ταξιδιών και της Αναψυχής, σε θέματα που σχετίζονται με ξενοδοχεία, τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και άλλα, για την αντιμετώπιση των νομικών σας αναγκών, ώστε εσείς να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες και εμείς να προστατεύσουμε τα συμφέροντά σας.

Οι, αφοσιωμένοι στην δική σας επιτυχία, δικηγόροι μας έχουν εκτεταμένη γνώση και εμπειρία, τις οποίες συνδυάζουν με τεχνικές δυνατότητες σε πολλούς τομείς εξειδίκευσης. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Νομικός Σύμβουλος
  • Distress opportunities
  • Σχέδια Διαχείρισης Ξενοδοχείου
  • Μακροχρόνιες μισθώσεις και διαχείριση συμφωνιών
  • Διαχείριση συμφωνιών ανακαίνισης και διαχείρισης
  • Συμφωνίες με τουριστικούς πράκτορες
  • E-booking
  • Απασχόληση & Εργατικό Δίκαιο

Η βιομηχανία των υπολογιστών, του λογισμικού και των ηλεκτρονικών ειδών είναι ένας από τους πιο δυναμικούς κλάδους, στηριζόμενος σε μεγάλο βαθμό στη διαρκή καινοτομία. Ο τομέας της τεχνολογίας και των τομέων που σχετίζονται από την τεχνολογία κινούνται γρήγορα και αρκετές φορές κινούνται ταχύτερα από το Νόμο.

Γνώση και Εμπειρία

Η ομάδα μας συγκεντρώνει διάφορες δεξιότητες στον συγκεκριμμένο τομέα και επενδύει σημαντικά για να συμβαδίζει με τις εξελίξεις σε διάφορες περιοχές δραστηριότητας (τηλεπικοινωνίες, internet, e-commerce, e-business, e-learning, νέα μέσα και ηλεκτρονικά μέσα, υπηρεσίες τηλεματικής και κυκλώματα) προσφέροντας υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Τα Ακίνητα είναι μια βιομηχανία στην οποία η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα και έχει αποκτήσει γνώση και εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την αγορά και την ανάπτυξη έως την εκμίσθωση και τη διάθεση.

Εμπειρία και Ικανότητα

Το εύρος της εμπειρίας μας και η ικανότητά μας να διαθέτουμε στις υποθέσεις εξαιρετικά ικανούς συναδέλφους σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς ξανά και ξανά για να σας βοηθήσουμε να εκτελέσετε πολύπλοκες και καινοτόμες συναλλαγές. Στην ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να συνδυάζουμε τεχνικές δεξιότητες και ισχυρές πελατειακές σχέσεις και να σας υποστηρίζουμε με υπηρεσίες όπως:

Η Ενέργεια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και ταχέως μεταβαλλόμενους βιομηχανικούς τομείς. Έχοντας αντιμετωπίσει πολύπλοκα ζητήματα, σχετικά με την παραγωγή και την διανομή ενέργειας, οι δικηγόροι μας έχουν αποκτήσει εκτεταμένη γνώση και εμπειρία.

Υψηλή εξειδίκευση

Οι δικηγόροι μας έχουν υψηλή ειδίκευση, πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση για την παροχή της υποστήριξης που χρειάζεστε στον τομέα της Ενέργειας και των Φυσικών πόρων. Είμαστε δίπλα σας για να αντιμετωπίσετε τις απειλές, να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες.

Σας συμβουλεύουμε για όλες τις πτυχές της εργασίας στον τομέα, με υπηρεσίες όπως:

Οι επιχειρήσεις του κλάδου Υγείας προστρέχουν σε εμάς για την παροχή νομικών συμβουλών σε ευαίσθητα ζητήματα, με δεδομένο ότι ο κλάδος θεωρείται από τους πιο ευαίσθητους τομείς της επιχειρηματικότητας. 

Υπηρεσίες για την Υγεία

Υποστηρίζουμε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, της ιατρικής, των φαρμακευτικών προϊόντων, της βιοτεχνολογίας, των ιατρικών συσκευών και της διανομής φαρμάκων, καθώς και άλλες οργανώσεις, όπως οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης, οι ρυθμιστικές αρχές και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Η εξειδίκευσή μας στην Υγεία περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών σε μια ευρεία ποικιλία συναλλαγών και έργων.

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web