ΟΜΑΔΑ

Κουμεντάκης & Συνεργάτες

Κάθε Ένας Από Εμάς Και Όλοι Μαζί Ξεπερνάμε Τις Προσδοκίες Των Πελατών Μας, Επιχειρήσεων Και Επιχειρηματιών.

Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο της κάθε μας ημέρας και εργαζόμαστε ομαδικά, συγκροτημένα και αποδοτικά στοχεύοντας στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Στο πλαίσιο αυτό παρέχουμε τους καταλληλότερους, κάθε φορά, συνεργάτες, τις βέλτιστες διαδικασίες και τις καταλληλότερες συμβουλές.

Σταύρος Κουμεντάκης

Εστιάζουμε στην εξασφάλιση
άριστων αποτελεσμάτων για τους Πελάτες μας

Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ αποτελείται από επαγγελματίες, οι οποίοι επικεντρώνονται στην υποβοήθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας, στην εκπλήρωση των αναγκών και στην υλοποίηση των φιλοδοξιών του κάθε πελάτη.

Η ικανότητά μας να λειτουργούμε ομαδικά και να οικοδομούμε ειλικρινείς και μακρόχρονες σχέσεις με τους πελάτες μας αντλείται από την φιλοσοφία της λειτουργίας μας και συνιστά έναν από τους λόγους για την επιλογή μας.

image

Αλεξάνδρα Μικρουλέα

Ειδική Επιστημονική Συνεργάτιδα

image

Ελένη Καρόγλου

Head of Administration

image

Ιωάννα Τοσουνίδου

Administrative Support

Αίτηση για Δωρεάν συμβουλή

Ζητήστε την συμβουλή μας για κάποιο νομικό ζήτημα που σας απασχολεί και θα προσπαθήσουμε να σας κατευθύνουμε προς τον πιο ταιριαστό τρόπο για την επίλυσή του. Γράψτε μας όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, ώστε να αντιληφθούμε επαρκώς το θέμα.

Δεν απαντάμε σε μερικά λεπτά, ίσως ούτε την ίδια ημέρα. Ωστόσο να είστε βέβαιοι ότι η απάντησή μας θα είναι αποτέλεσμα ανάλυσης, μελέτης και θα σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση.