ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Ευκαιρίες καριέρας

 Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει θετική φήμη στην αναζήτηση και την υποδοχή ταλαντούχων νέων, που επιθυμούν να συνδυάσουν τις νομικές δεξιότητες με την επιχειρησιακή γνώση και αναζητούν να αναπτύξουν την σταδιοδρομία τους κοντά σε έμπειρους επαγγελματίες. Η πολυετής ιστορία μας υπογράφεται από επαγγελματίες, οι οποίοι επικεντρώνονται στην υποβοήθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας, στην εκπλήρωση των αναγκών και στην υλοποίηση των φιλοδοξιών του κάθε πελάτη.

Όποια και αν είναι η επαγγελματική σας πορεία, στην ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ θα σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε περαιτέρω. Σε ένα περιβάλλον φιλικό και δυναμικό, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε παραγωγικές σχέσεις με τους πελάτες μας, έχουμε πάντα το ενδιαφέρον να ακούμε ταλαντούχους ανθρώπους, που αναζητούν την ευκαιρία να εργαστούν στον χώρο των Νομικών Συμβούλων.

Τι ψάχνουμε στους ανθρώπους μας;

Θέλουμε ανθρώπους που κυνηγούν τα όνειρά τους, που έχουν τα ψυχικά προσόντα και αναπτύσσουν πρωτοβουλίες για να πετύχουν τους στόχους τους. Ψάχνουμε ανθρώπους με καλή αντίληψη, ανθεκτικότητα και βούληση, οι οποίοι έχουν την φιλοδοξία να αναλάβουν ενεργό ρόλο και να εξελιχθούν.

Μέσα από τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και συνέντευξης, θέλουμε να δούμε πώς ασχολείστε με τους ανθρώπους και πόσο καλά εργάζεστε σε μια ομάδα. Θέλουμε να κατανοήσουμε ποιες εμπειρίες είχατε, ποια αξία μπορείτε να προσθέσετε στην εταιρεία, τα κίνητρα και τις φιλοδοξίες σας.

Ανοικτές θέσεις

Στην παρούσα φάση η εταιρεία αναζητά Trainees. Εάν είστε Ασκούμενος/Ασκούμενη δικηγόρος (ή φοιτητής/φοιτήτρια νομικής «κοντά» στο πτυχίο) και ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ δείτε εδώ λεπτομέρειες.