HomeCategoryΥπηρεσίες

Η δικηγορική εταιρεία ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ αποτελεί ένα μοναδικό μίγμα από εξαιρετικά έμπειρους συμβούλους, δικηγόρους και ειδικούς, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους τους και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε Προηγμένες Νομικές Υπηρεσίες. Ενεργούμε ως Στρατηγικός Νομικός Συνεργάτης και εργαζόμαστε μαζί με ανώτατα διοικητικά στελέχη ή με τα νομικά τμήματα των εταιρειών σας για την παροχή νομικής στρατηγικής, την διαχείριση κινδύνων και συμμόρφωσης, την ανάπτυξη και άλλα. Ο προσεκτικός σχεδιασμός καλύτερων διαδικασιών, σας επιτρέπει να έχετε πραγματικά οφέλη για τις επιχειρήσεις σας.

Στρατηγικές αποφάσεις

Οι συνεργάτες μας έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία, την κρίση και την προοπτική που απαιτείται για να συμβάλλουν ουσιαστικά στην παροχή συμβουλών για τις πιο σημαντικές αποφάσεις σας. Πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι, γενικοί διευθυντές και μη εκτελεστικοί διευθυντές, ανώτατα στελέχη και νομικοί έρχονται σε εμάς για βοήθεια σχετικά με θέματα στρατηγικής και για εμπιστευτικά θέματα.

Υπηρεσία προσωρινού δικηγόρου

Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ σας προσφέρουν μια καινοτόμο προσέγγιση για την εξυπηρέτηση σας. Μέσα από τις Προηγμένες Νομικές Υπηρεσίες σας προσφέρουμε ένα νέο ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας. Η Υπηρεσία Προσωρινού Δικηγόρου είναι υπηρεσία που διατίθεται κατά περίπτωση σε έργα μεγάλης κλίμακας και έχει δημιουργηθεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας για επαγγελματίες νομικούς υψηλού επιπέδου, παρέχοντας σιγουριά με νομικές γνώσεις και εμπειρία και με την υποστήριξη ενός ισχυρού δικηγορικού γραφείου.

Στρατηγικός συνεργάτης

Συνεργαζόμενοι στενά μαζί σας θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευελιξία της παροχής προσωρινών νομικών πόρων, οι οποίοι αξιολογούνται και ελέγχονται από τους ειδικούς μας και προσδίδουν άμεσα αξία στον οργανισμό σας. Οι υπηρεσίες μας παρέχουν ένα μοναδικό τρόπο αξιοποίησης της τεχνογνωσίας μας, ενώ σας παρέχουν την ευελιξία να εντάξετε έναν ικανό νομικό στην ομάδα σας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη νομική υποστήριξη σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η δική σας, σε μια ποικιλία των νομικών και επιχειρηματικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων:

 • Νομική ανάλυση (εταιρική εσωτερική ανάλυση, επιθεώρηση, έρευνα κλπ)
 • Ανάπτυξη Νομικής στρατηγικής και εφαρμογή σχεδίων
 • Εφαρμογή σχεδίων διαχείρισης κινδύνων και συμμόρφωσης
 • Επιχειρησιακές διαδικασίες
 • Διαχείριση Αλλαγής και Ανθρώπινου δυναμικού
 • Διαχείριση κρίσεων

Με επικεφαλής τον Σταύρο Κουμεντάκη, η ομάδα των Συμβούλων μας παρέχει συμβουλές διαχείρισης υψηλού επιπέδου προς Μετόχους και Ανώτατα διοικητικά στελέχη μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, όπως η δική σας. Η νομική μας ομάδα έχει πλούσια εμπειρία στην παροχή  συμβουλευτικών υπηρεσιών σε κορυφαίες επιχειρήσεις, επενδυτές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τράπεζες και άλλους σε ένα πλήρες φάσμα συναλλαγών. Όλοι οι δικηγόροι μας μιλούν άπταιστα Αγγλικά και αυτό μας επιτρέπει να λειτουργούμε αξιόπιστα στις διεθνείς αγορές. Προσθέτουμε πραγματική αξία σε διασυνοριακές συμφωνίες με δοκιμασμένες δεξιότητες διαχείρισης διεθνών έργων, με αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητας και την εξοικονόμηση κόστους.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και συντονισμένη παροχή υπηρεσιών σε όλους τους τομείς δραστηριότητας και μία εγγύηση ποιότητας και συνέπειας, σε όποιο επίπεδο κι αν συνεργάζεστε μαζί μας, ενώ παράλληλα έχετε το πλεονέκτημα του κεντρικού ελέγχου επί του νομικού προϋπολογισμού σας και την άμεση πρόσβαση στους ειδικούς μας.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τους στόχους σας και να σας υποστηρίξουμε στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που επιθυμείτε, μέσα σε δεδομένα χρονικά όρια και προϋπολογισμό. Παρέχουμε λύσεις και συμβουλές (βασισμένες στην εμπορική πραγματικότητα) εντός χρόνου και κόστους, κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από άλλες εταιρείες.

Νομικοί σύμβουλοι

Δεν παρέχουμε μόνο νομικές συμβουλές, αλλά κάτι παραπάνω. Παρέχουμε σημαντικές πρακτικές συμβουλές. Με γραφεία στη Θεσσαλονίκη, ισχυρή παρουσία στην Αθήνα και στενές σχέσεις με ειδικούς σε περιοχές όπου δεν έχουμε γραφεία, είμαστε γνωστοί για την ικανότητά μας στην υποστήριξη για την προώθηση των στρατηγικών σας, όπου και αν δραστηριοποιούμαστε. Προσφέρουμε πρακτική εμπειρία σε βάθος, δημιουργικές απαντήσεις στις προκλήσεις και ένα ευέλικτο μοντέλο αμοιβής που εξασφαλίζει την διαφάνεια.

Σας παρέχουμε συμβουλές σε πολύπλοκα ζητήματα κρίσιμης σημασίας συμπεριλαμβανομένων:

Οι δικηγόροι της ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ υποστηρίζουν κορυφαίες επιχειρήσεις, αναδυόμενες εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε δραστηριότητες ανάπτυξης και επενδύσεων. Από συγχωνεύσεις, εξαγορές και επιχειρηματικά κεφάλαια έως ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις θα σας βοηθήσουμε μέσα από όλα τα στάδια των συναλλαγών σας για να εξασφαλίσουμε την επιτυχή έκβαση της συμφωνίας. Ως νομική εταιρεία πλήρων υπηρεσιών η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ σας παρέχει ένα πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών, όπου κι αν δραστηριοποιείται.

Εταιρικό δίκαιο

Εσείς, οι πελάτες μας επωφελείστε από έναν πολύτιμο συνδυασμό διορατικότητας και γνώσης που μας επιτρέπει να χειριζόμαστε όλες τις πτυχές των πολύπλοκων εγχώριων και διασυνοριακών εταιρικών συναλλαγών. Η κατανόηση της αγοράς και των καθημερινών θεμάτων που αντιμετωπίζετε είναι οι κύριοι παράγοντες για την επιτυχία μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, παράλληλα με τη νομική εμπειρία τους, οι δικηγόροι μας εστιάζουν στην κάθε αγορά ξεχωριστά, είτε πρόκειται για Εταιρική διακυβέρνηση, Τράπεζες, Ενέργεια, Τουρισμό, Διεθνές εμπόριο ή σε άλλους τομείς. Επιπλέον, οι ομάδες μας περιλαμβάνουν επαγγελματίες με εμπειρία σε βασικούς τομείς εξειδίκευσης, όπως η πνευματική ιδιοκτησία, το δίκαιο ανταγωνισμού, η τεχνολογία, οι αντιμονοπωλιακές πρακτικές, οι αμοιβές, τα φορολογικά, οι Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, οι ρυθμιστικοί κανονισμοί ή τα ακίνητα.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει μία μοναδική ομάδα ειδικών στο εμπορικό δίκαιο, η οποία προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι επιχειρήσεις σας, από συμβάσεις έως κάλυψη σε εξειδικευμένες νομικές περιοχές, ώστε να πετύχετε τους εμπορικούς σας στόχους. Η ομάδα μας φτάνει στην καρδιά των επιχειρηματικών σας σχέσεων, εμπλεκόμενη πολυεπίπεδα με πολλούς σχετικούς τομείς. Πιθανότατα θα έχουμε ήδη ασχοληθεί με τα περισσότερα από τα θέματα που σας απασχολούν και θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε την σωστή λύση γρήγορα.

Η ομάδα μας:

 • εντοπίζει τους κινδύνους και τους μετριάζει γρήγορα
 • προσφέρει συμβουλές υψηλής ποιότητας που είναι νομικά ορθές
 • ανταποκρίνεται στην αλλαγή με μια συντονισμένη προσέγγιση ολοκληρωμένων υπηρεσιών
 • αποτελεί ένα σημείο συνέχειας σε ένα μεγάλο έργο, παρέχοντας πραγματική αξία στους πελάτες σε όλα τα στάδια
 • είναι μια ομάδα ειδικών με εμπορική εμπειρία

Εμπορικό δίκαιο

Είτε πρόκειται για μια απλή αναθεώρηση σύμβασης ή ένα σύνθετο θέμα προμηθειών του δημοσίου εργαζόμαστε σκληρά για να σας παρέχουμε με συνέπεια, εξαιρετική αξία, ποιότητα και οξυδέρκεια. Ενδιαφερόμαστε να γίνει το σωστό και γι’ αυτό κορυφαίες εταιρείες μας εμπιστεύονται για τα θέματα εμπορικού δικαίου.

Έχουμε σημαντκή γνώση και εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

Θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για την υποστήριξη των σχεδίων σας για Εξαγορές & Συγχωνεύσεις δημιουργώντας μια διεπιστημονική ομάδα, η οποία θα ταιριάζει με τη συναλλαγή και την εφαρμογή της γνώσης του κάθε τομέα.

Με ισχύ και βάθος γνώσεων σε όλους τους τύπους των αγορών, των πωλήσεων και των ανταγωνιστικών προσφορών έχουμε μία πραγματιστική προσέγγιση στη διαχείριση των συναλλαγών, με άμεση εμπλοκή και καθημερινή δουλειά.

Υπηρεσίες

Επειδή γνωρίζουμε την αγορά και όσα εσείς, οι πελάτες μας θέλετε να πετύχετε χτίζουμε μια ομάδα που είναι προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες σας για Εξαγορές ή Συγχωνεύσεις. Η ομάδα μας κατανοεί τη σημασία της παροχής έγκαιρης και απρόσκοπτης εξυπηρέτησης και εργάζεται αποτελεσματικά με άλλους επαγγελματίες συμβούλους που αποτελούν μέλη της ευρύτερης ομάδας.

Οι περιοχές που εστιάζουμε περιλαμβάνουν:

 • Δομή συμφωνίας
 • Οικονομικές προσφορές
 • Νομική ανάλυση
 • Τεκμηρίωση συναλλαγών συμπεριλαμβανομένων εγγυήσεων, αποζημιώσεων κλπ
 • Χρηματοδοτική υποστήριξη και άλλα θέματα εταιρικού δικαίου
 • Ανταγωνισμός και κανονιστικά πλαίσια
 • Σχέδια συμφωνιών
 • Διαχείριση της διαδικασίας ολοκλήρωσης, συμπεριλαμβανομένων χρονοπρογραμμάτων και εγκρίσεων
 • Θέματα μετά την ολοκλήρωση, όπως ανακοινώσεις, αρχειοθετήσεις και χαρτοσημάνσεις

Η κλιμάκωση του μεγέθους των έργων σε συνδυασμό με την έλλειψη διαθεσιμότητας χρηματοδότησης τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει αύξηση στην δημιουργία κοινοπραξιών, συνεργασιών και στρατηγικών συμμαχιών. Είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε σωστά με την επιχείρησή σας.

Δημιουργώντας τη σωστή δομή είναι το κλειδί για την επιτυχία σας. Οι δικηγόροι μας έχουν μια βαθιά και ευρεία εμπειρία παρέχοντας πρακτικές, σαφείς συμβουλές σχετικά με ένα ευρύ φάσμα κοινοπραξιών και στρατηγικών συμμαχιών, συμπεριλαμβανομένων των κοινών επιχειρήσεων και των εμπορικών συνεργασιών.

Κοινοπραξίες και Στρατηγικές συμμαχίες

Ίσως ψάχνετε για βοήθεια στο σχεδιασμό και την τεκμηρίωση της κοινοπραξίας ή για δημιουργία μιας δομής που να ανταποκρίνεται όχι μόνο στις τεχνικές, λειτουργικές, οικονομικές, λογιστικές, νομικές και φορολογικές απαιτήσεις του εγχειρήματος, αλλά και στην επίτευξη των εμπορικών στόχων. Ή ίσως ψάχνετε για κάποιον να χειριστεί ευρύτερα νομικά θέματα, όπως η εταιρικό, εμπορικό ή φορολογικό δίκαιο, δίκαιο ανταγωνισμού, κανονιστικό πλαίσιο, πνευματική ιδιοκτησία, περιβαλλοντικό και εργατικό δίκαιο.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι, μπορούμε να φτάσουμε στην καρδιά των αναγκών γρήγορα και να διαμορφώσουμε την καλύτερη απάντηση στα ζητήματα. Κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για τις απαντήσεις. Δουλεύουμε σκληρά για να παραδώσουμε λύσεις που δεν μπορούν να ηττηθούν.

Οι τομείς εξειδίκευσης περιλαμβάνουν:

 • Τα κατάλληλα οχήματα κοινοπραξιών και την κατάλληλη δομή
 • Στρατηγικές συμμαχίες
 • Δομή διαχείρισης, εργαζόμενοι και κίνητρα των εργαζομένων
 • Έλεγχος και προστασία μειονοτήτων
 • Θέματα εταιρικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των διευθυντικών καθηκόντων
 • Φορολογικός σχεδιασμός
 • Διασυνοριακά θέματα
 • Ρυθμιστικό πλαίσιο και εκτιμήσεις αδειοδότησης
 • Ανταγωνισμός και έλεγχος συγχώνευσης
 • Τερματισμός κοινοπραξιών

Για κάθε επιχείρηση υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει αντιμέτωπη με μια ξαφνική κρίση. Ο σχεδιασμός έκτακτης ανάγκης δεν αρκεί για να αποτρέψει μια κρίση. Απαιτείται η καθιέρωση και ο καθορισμός διαδικασιών πρόληψης. Τότε η αντιμετώπιση είναι πιο εφικτή. Σε μια μεγάλη κρίση, ο λεπτομερής σχεδιασμός και μια αφοσιωμένη ομάδα αντιμετώπισης θα μειώσει σε μεγάλο βαθμό οποιαδήποτε πιθανή σύγκρουση μεταξύ των χειρισμών σας και των νομικών υποχρεώσεων.

Μπορούμε να παρέχουμε συμβουλές για τις πρώτες κρίσιμες ενέργειες στην Διαχείριση κρίσεων, την διακυβέρνηση, την επικοινωνία και τις νομικές παγίδες που πρέπει να αποφευχθούν. Είμαστε εκεί, είτε πρόκειται για παράνομες ενέργειες κάποιου εργαζόμενου, μια κρίση ρευστότητας, την ανάκληση κάποιου προϊόντος, μια απάτη, ένα ατύχημα ή την κατάρρευση ενός σημαντικού προμηθευτή – οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει την επιχείρησή σας – ή ακόμη και την βιωσιμότητα της.

Διαχείριση κρίσεων

Ο κατάλληλος νομικός σύμβουλος είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική διαχείριση και αντιμετώπιση παρόμοιων ζητημάτων γιατί σκέφτεται το μέλλον πριν από μια κρίση: αυτό σημαίνει ότι δίνει ίδια σημασία στην πρόληψη, όσο και στην θεραπεία. Και όταν η κρίση έχει τελειώσει, είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να διασφαλίσετε ότι τα κρίσιμα θέματα έχουν αντιμετωπιστεί.

Ανάμεσα στους τομείς της εξειδίκευσης μας συμπεριλαμβάνονται:

 • Εξασφάλιση των σωστών πληροφοριών, οι οποίες είναι διαθέσιμες στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων
 • Εξασφάλιση της ακριβούς και συνεπούς ενημέρωσης προς τους εκπροσώπους των Δημοσίων Σχέσεων και των Μέσων Επικοινωνίας
 • Υποστήριξη στις εσωτερικές έρευνες
 • Παροχή των αναγκαίων νομικών συμβουλών προς το διοικητικό συμβούλιο για τις εκθέσεις διαχείρισης ευθυνών με προτεραιότητα στις εξασφαλίσεις και
 • Συνεργασία με τις σχετικές ρυθμιστικές αρχές.

Η επιχειρησιακή δεοντολογία και η πρακτική καταπολέμησης της διαφθοράς σας βοηθά να αντιμετωπίζετε εθνικές ή διεθνείς περιπτώσεις διαφθοράς, θέματα κανονισμών και συμμόρφωσης όπου και αν προκύπτουν. Συμβουλεύουμε εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ανώτερα στελέχη για τις επιπτώσεις της διεθνούς επιχειρηματικής ηθικής και για τις βέλτιστες πρακτικές στην καταπολέμηση της διαφθοράς και στις ευρύτερες εξελίξεις στο νομοθετικό και επιχειρηματικό χώρο.

Δεοντολογία & Επιχειρηματική ηθική

Δουλεύουμε μαζί σας για να κατανοήσουμε πλήρως το περιβάλλον και να αναπτύξουμε μαζί, ένα βιώσιμο πρόγραμμα, το οποίο θα ενισχύσει τις δυνατότητες για διαχείριση κάθε πτυχής ασφάλειας, φήμης και κινδύνου.

Οι δικηγόροι μας είναι σε θέση να παρέχουν επεξεργασμένες και διορατικές συμβουλές, που αντιμετωπίζουν τα θέματα και τους κινδύνους σε μια επιχείρηση. Όπου χρειάζεται λειτουργούμε σε συνδυασμό με εξωτερικούς συμβούλους για να διαχειριστούμε μια μεγάλη υπόθεση, κάτι που σημαίνει ότι σχηματίζουμε ολοκληρωμένες ομάδες για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Η επιχειρηματική δεοντολογία και η πρακτική καταπολέμησης της διαφθοράς σας βοηθά σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής ηθικής και συμμόρφωσης κατά της διαφθοράς και έρευνες, μεταξύ των οποίων:

 • Αξιολόγηση των κινδύνων
 • Συμμόρφωση και Ακεραιότητα
 • Κατάρτιση σχεδίου για την καταπολέμηση της Διαφθοράς
 • Ανάλυση
 • Εσωτερικός λογιστικός έλεγχος
 • Έρευνες
 • Αντιδικία
 • Διεθνές Εμπόριο
 • Έλεγχοι και κυρώσεις

Η έμπειρη ομάδα μας προσφέρει σταθερή ποιότητα, εμπειρία και γνώση σε όλους τους τομείς της εξειδίκευσής μας. Στοχεύουμε πάντα στην καρδιά αυτού που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς, τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για την χρηματοδότηση συναλλαγών, ενεργώντας σε αμφιλεγόμενα ή προφανή θέματα αναδιάρθρωσης και αφερεγγυότητας ή με την παροχή συμβουλών σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Υπηρεσίες

Εργαζόμενοι σε ολόκληρο το φάσμα του χρηματοπιστωτικού τομέα είμαστε εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τις ενέργειες για συναλλαγές άντλησης κεφαλαίων, υποστηρίζουμε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, διαμεσολαβητές και άλλους συμμετέχοντες στην αγορά.

Σε στενή συνεργασία με τις τράπεζες, τους δανειστές και τους οφειλέτες βλέπουμε και κατανοούμε τα θέματα χρηματοδότησης από όλες τις προοπτικές. Αυτό μας δίνει μια πρακτική στάση, που φέρνει σε επαφή τους ενδιαφερόμενους, οργανώνει συμφωνίες, χρηματοδοτεί επιχειρήσεις και ικανοποιεί τους δανειστές. Η πείρα μας καλύπτει όλο το φάσμα των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων:

 • Συμβουλευτικό έργο για τράπεζες/στρατηγικά προϊόντα
 • Αναδιάρθρωση, πτώχευση και ειδικές καταστάσεις
 • Απόκτηση και μόχλευση χρηματοδότησης
 • Εταιρική δανειοδότηση και αγορές δανείων
 • Πιστωτικά κεφάλαια
 • Κεφαλαιαγορά
 • Αμοιβαία κεφάλαια
 • Υποδομές/Χρηματοδότηση έργων
 • Πωλήσεις χαρτοφυλακίου
 • Χρηματοδότηση ακινήτων
 • Εναλλακτική χρηματοδότηση
 • Crowdfunding

Το δίκαιο του ανταγωνισμού και η αντιμονοπωλιακή νομοθεσία εξελίσσονται διαρκώς με ταχείς ρυθμούς σε όλο τον κόσμο. Οι Αρχές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο ένα ευρύ φάσμα ελέγχων για τη διερεύνηση των συγχωνεύσεων, των αγορών, των καρτέλ, των συμβατικών ρυθμίσεων μεταξύ ανταγωνιστών, προμηθευτών και διανομέων και δίνουν προσοχή σε περιπτώσεις καταχρήσεων δεσπόζουσας θέσης στην αγορά. Καθώς όλο και περισσότερα συστήματα ελέγχου εφαρμόζονται και οι κυρώσεις γίνονται πιο σοβαρές, ο κίνδυνος παραπτωμάτων δεν ήταν ποτέ πιο πιθανός.

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την εμπειρία της ομάδας μας σε αυτόν τον τομέα και εσείς απολαμβάνετε μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών σε θέματα αντιμονοπωλίου, ανταγωνισμού, κανονιστικού πλαισίου και εμπορικών θεμάτων. Είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε, όπου και όποτε μας χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις, όπου δεν έχουμε γραφεία στις περιοχές που δραστηριοποιείστε έχουμε δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με αναγνωρισμένες τοπικές εταιρείες ή επαγγελματίες για να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Οι τομείς εξειδίκευσής μας περιλαμβάνουν:

 • Εμπόριο
 • Διαφορές ανταγωνισμού
 • Έρευνες ανταγωνισμού
 • Έλεγχος συγχωνεύσεων
 • Συμπράξεις
 • Ανταγωνισμός, συμμόρφωση και έλεγχος
 • Συμπεριφορά και δεσπόζουσα θέση
 • Έρευνες αγοράς και τομέων
 • Δημόσιες συμβάσεις
 • Συμπράξεις και εμπορικές συμφωνίες
 • Αδειοδότηση και διανομή
https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web