ΥπηρεσίεςΝομικοί σύμβουλοι

Με επικεφαλής τον Σταύρο Κουμεντάκη, η ομάδα των Συμβούλων μας παρέχει συμβουλές διαχείρισης υψηλού επιπέδου προς Μετόχους και Ανώτατα διοικητικά στελέχη μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, όπως η δική σας. Η νομική μας ομάδα έχει πλούσια εμπειρία στην παροχή  συμβουλευτικών υπηρεσιών σε κορυφαίες επιχειρήσεις, επενδυτές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τράπεζες και άλλους σε ένα πλήρες φάσμα συναλλαγών. Όλοι οι δικηγόροι μας μιλούν άπταιστα Αγγλικά και αυτό μας επιτρέπει να λειτουργούμε αξιόπιστα στις διεθνείς αγορές. Προσθέτουμε πραγματική αξία σε διασυνοριακές συμφωνίες με δοκιμασμένες δεξιότητες διαχείρισης διεθνών έργων, με αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητας και την εξοικονόμηση κόστους.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και συντονισμένη παροχή υπηρεσιών σε όλους τους τομείς δραστηριότητας και μία εγγύηση ποιότητας και συνέπειας, σε όποιο επίπεδο κι αν συνεργάζεστε μαζί μας, ενώ παράλληλα έχετε το πλεονέκτημα του κεντρικού ελέγχου επί του νομικού προϋπολογισμού σας και την άμεση πρόσβαση στους ειδικούς μας.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τους στόχους σας και να σας υποστηρίξουμε στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που επιθυμείτε, μέσα σε δεδομένα χρονικά όρια και προϋπολογισμό. Παρέχουμε λύσεις και συμβουλές (βασισμένες στην εμπορική πραγματικότητα) εντός χρόνου και κόστους, κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από άλλες εταιρείες.

Νομικοί σύμβουλοι

Δεν παρέχουμε μόνο νομικές συμβουλές, αλλά κάτι παραπάνω. Παρέχουμε σημαντικές πρακτικές συμβουλές. Με γραφεία στη Θεσσαλονίκη, ισχυρή παρουσία στην Αθήνα και στενές σχέσεις με ειδικούς σε περιοχές όπου δεν έχουμε γραφεία, είμαστε γνωστοί για την ικανότητά μας στην υποστήριξη για την προώθηση των στρατηγικών σας, όπου και αν δραστηριοποιούμαστε. Προσφέρουμε πρακτική εμπειρία σε βάθος, δημιουργικές απαντήσεις στις προκλήσεις και ένα ευέλικτο μοντέλο αμοιβής που εξασφαλίζει την διαφάνεια.

Σας παρέχουμε συμβουλές σε πολύπλοκα ζητήματα κρίσιμης σημασίας συμπεριλαμβανομένων:

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web