ΥπηρεσίεςΕταιρική διακυβέρνηση

Η καλή εταιρική διακυβέρνηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Οι απαιτήσεις εταιρικής διακυβέρνησης είναι διαφορετικές, ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας, την ιδιοκτησιακή δομή της και τα ενδιαφερόμενα μέρη. Δουλεύουμε μαζί σας για να πάνε όλα καλά για εσάς.

Στο ένα άκρο του φάσματος, η εταιρική διακυβέρνηση αναφέρεται σε πολύ συγκεκριμένους κώδικες ορθών πρακτικών. Στο άλλο άκρο, και στην πιο γενική της έννοια, έχει γίνει συνώνυμο του τρόπου με τον οποίο γίνεται η διαχείριση κάθε οργανισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των κινδύνων, την ευθύνη, την ακεραιότητα και την βιωσιμότητα.

Βοηθάμε εσάς, τους πελάτες μας, είτε είστε εισηγμένες εταιρείες, θεσμικοί επενδυτές, οίκοι ιδιωτικών κεφαλαίων, είτε είστε ασφαλιστές, μέλη διοικητικών συμβουλίων ή διευθυντές, για να προσδιορίσουμε τι είναι σωστό για εσάς και να εφαρμόσουμε στρατηγικές για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στις επιχειρήσεις και τις δραστηριότητές σας.

Υπηρεσίες

Οι ειδικοί νομικοί της εταιρείας μας παρέχουν ξεκάθαρες, εμπορικές συμβουλές σε ένα πλήρες φάσμα θεμάτων εταιρικής διακυβέρνησης. Έχουμε την σωστή ομάδα για να σας βοηθήσει σε ένα εύρος ζητημάτων, από την ανάπτυξη πολιτικών εταιρικής διακυβέρνησης έως την υποστήριξη σε ζητήματα κρίσεων . Το πιο σημαντικό, η προσέγγισή μας στηρίζεται στην κοινή λογική και στην προσεκτική ακρόαση. Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι σημαντικές για εμάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χτίζουμε μια ομάδα ειδικών που λειτουργεί για τους στόχους που έχετε. Δουλεύουμε σκληρά για να προβλέψουμε τους κινδύνους και να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε την οποιαδήποτε περίπτωση βλάβης των επιχειρηματικών συμφερόντων σας.

Έχουμε σημαντική γνώση και εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

  • Κώδικες εταιρικής διακυβέρνησης
  • Αποδοχές και παροχή κινήτρων Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εταιρική ευθύνη και αειφορία
  • Σύνθεση διοικητικού συμβουλίου
  • Παραβίαση καθηκόντων
https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web