ΥπηρεσίεςΔίκτυα Πωλήσεων και Διανομής

Παρά το γεγονός ότι η αγορά γίνεται όλο και πιο ανοικτή στο εμπόριο, η ανομοιότητα που παρατηρείται σε τοπικό επίπεδο, καθώς και οι ποικίλες επιχειρηματικές και πολιτιστικές πρακτικές κάνουν την δημιουργία, την διανομή και την πώληση αγαθών και υπηρεσιών μείζονα πρόκληση. Οι δικηγόροι μας σας βοηθούν να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις και να ανταγωνιστείτε με επιτυχία, τόσο σε αναπτυγμένες, όσο και σε αναδυόμενες αγορές.

Υπηρεσίες για δίκτυα

Συμβουλεύουμε βιομηχανικές εταιρείες, εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών,  τεχνολογίας, καταναλωτικών προϊόντων, φαρμακευτικές και άλλες εταιρείες για την προμήθεια, την κατασκευή, τη διανομή και την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε όλο τον κόσμο, μέσα από δίκτυα πωλήσεων και διανομής. Σας βοηθούμε επίσης να επιλέγετε, να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας με προμηθευτές, κατασκευαστές, διανομείς και πράκτορες πωλήσεων. Με εμπειρία στο εμπορικό δίκαιο σας συμβουλεύουμε επίσης σε θέματα συμμόρφωσης, επισήμανση προϊόντος, ανακλήσεις προϊόντων.

Οι τομείς εξειδίκευσής μας περιλαμβάνουν Franchise & Διανομή, Marketing, Πωλήσεις & Εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ενώ οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • την παροχή συμβουλών σχετικά με την προστασία του σήματος και την φήμη
  • συμφωνίες τιμών, συντήρησης και επισκευής
  • εγγυήσεις προστασίας των καταναλωτών
https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web