ΝέαΠαρουσίαση του νέου νόμου για τις Α.Ε. στο Stand του Πανεπ. Μακεδονίας στην ΔΕΘ

17 Σεπτεμβρίου, 2019by Koumentakis Law

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της παρουσίασης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην «Φορολογική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση Στρατηγικών Αποφάσεων» του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας, η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ συμμετείχε με ομιλία του Senior Partner, κ. Σταύρου Κουμεντάκη με θέμα: «Φωτίζοντας τον νέο Νόμο για τις Ανώνυμες Επιχειρήσεις».

Η παρουσίαση του ΠΜΣ έγινε από τον Διευθυντή του Προγράμματος καθηγητή κ. Καραγιώργο Θεοφάνη και την παρακολούθησαν φοιτητές και απόφοιτοι του πανεπιστημίου.

Παρευρέθηκαν ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τέως Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων καθηγητής κ. Ιωάννης Χατζηδημητρίου, και οι διδάσκοντες καθηγητές του Μεταπτυχιακού κ. Δημήτριος Σουμπενιώτης, κ. Ιορδάνης Ελευθερίαδης, κ. Γεώργιος Δρογαλάς. Ακόμα, παρευρέθηκαν οι διδάσκοντες του Π.Μ.Σ. και Στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κα. Μαρίνα Γρηγοράκη και κ. Αναστάσιος Παρτάλης και οι Διδάκτορες κ. Αλκιβιάδης Καραγιώργος και κ. Ιωάννης Κρουστάλης. Τέλος, χαιρετισμό απεύθυναν ο Περιφερειακός Διευθυντής Φορολογίας Βορείου Ελλάδος κ. Νικόλαος Τυροβούζης, και ο Προϊστάμενος Ελέγχου στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και Διδάσκοντας στο ΠΜΣ κ. Γρηγόριος Λάζος.

Την παρουσίαση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

 

Ο νέος νόμος για τις Ανώνυμες Εταιρείες

Στην παρουσίαση του ο Σταύρος Κουμεντάκης, Senior Partner της KOUMENTAKIS & ASSOCIATES ανέδειξε τις πολλαπλές επιχειρηματικές ευκαιρίες που συνιστούν οι αλλαγές τις οποίες φέρνει ο νέος νόμος για τις Ανώνυμες Εταιρείες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Κουμεντάκης: «Ο νέος νόμος 4548/2018 είναι μια σημαντική ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλύτερα τη λειτουργία της Ανώνυμης Εταιρείας μας, να εξασφαλίσουμε την  καλύτερη προστασία των ιδρυτών, των μετόχων και της επένδυσης, να επανασχεδιάσουμε σε πιο σωστές βάσεις και να περιορίσουμε το κόστος λειτουργίας, να προσελκύσουμε νέα και να διατηρήσουμε τα πλέον ικανά στελέχη, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για πρόσβαση σε φθηνά κεφάλαια, να αξιοποιήσουμε τη σύγχρονη τεχνολογία και τέλος να προετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα της επιχείρησής μας».

 

Το Π.Μ.Σ. στην Φορολογική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση Στρατηγικών Αποφάσεων

To Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Φορολογική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση Στρατηγικών Αποφάσεων στοχεύει στην εξειδίκευση των πτυχιούχων των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ώστε να μπορούν να συμβάλουν στην προαγωγή των γνώσεων στο ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο και στην ανάπτυξη στελεχών ικανών να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χώρο των επιχειρήσεων ή της δημόσιας διοίκησης και να προωθήσουν την ανάπτυξη της έρευνας και των εφαρμογών της στην πράξη στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα.

Gallery

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web