HomeΕΤΑΙΡΕΙΑΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣΑναζητούμε 2 ασκούμενους/ασκούμενες δικηγόρους

Αναζητούμε 2 ασκούμενους/ασκούμενες δικηγόρους

Περιγραφή της Δικηγορικής μας Εταιρείας

Η Κουμεντάκης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, παρέχει νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με περισσότερα από τριάντα χρόνια ιστορία και εμπειρία παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας σε κάθε τους ανάγκη, ως ο στρατηγικός νομικός τους σύμβουλος, τόσο σε “legal” όσο και σε “beyond legal” επίπεδο. Συνδράμουμε, ενεργά, την υγιή επιχειρηματικότητα. Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες σε μεσαίες, μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις (κατά βάση στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Περιφέρεια). Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στο σύνολο των θεμάτων που τους απασχολούν: μεταξύ άλλων, σε ζητήματα Εταιρικά και Εργατικά, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Εταιρικών Μετασχηματισμών, Εξαγορών και Συγχωνεύσεων, Αναδιαρθρώσεων Ομίλων, Φορολογικών Σχεδιασμών, Διαπραγματεύσεων Σημαντικών Συμβάσεων, σε ζητήματα Χρηματοδοτήσεων, Διαχείρισης Κρίσεων και Κινδύνων, καθώς και σε ζητήματα Διαδοχής. Επιπλέον, στηρίζουμε τη νεοφυή καινοτόμο επιχειρηματικότητα (startups) και συνδράμουμε τη σύσταση και διαχείριση επενδυτικών σχημάτων διαχείρισης κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital funds) προς το σκοπό της μεταφοράς τεχνολογίας από το χώρο της έρευνας στην αγορά. Ως στρατηγικός σύμβουλος, στόχος μας είναι η συμβολή μας να οδηγεί σε επίτευξη δημιουργικών λύσεων, που στόχο έχουν όχι μόνο την προστασία αλλά -κυρίως- την προαγωγή των συμφερόντων των πελατών μας.

Περιγραφή Ρόλου

Πρόκειται για εργασία πλήρους απασχόλησης στις εγκαταστάσεις της έδρας μας στη Θεσσαλονίκη. Ως ασκούμενος/ασκούμενη δικηγόρος δε θα εμπλακείτε μόνο σε ζητήματα της καθημερινότητας, όπως νομική έρευνα, αλλά θα έχετε συμμετοχή και σε μεγάλα project. Θα κληθείτε να ασχοληθείτε με ειδικά θέματα και να εξασκηθείτε στη σύνταξη αρχικά απλών και στη συνέχεια πιο σύνθετων νομικών κειμένων. Θα παρίστασθε σε ραντεβού με πελάτες και θα συνεργάζεστε άμεσα όχι μόνο με τους ασκούμενους αλλά και με τους δικηγόρους της εταιρείας μας – όλων των βαθμίδων.

Η εργασιακή εμπειρία που θα αποκομίσετε θα είναι, εν τέλει, αναμφίβολα επιπέδου συνεργαζόμενου και όχι απλώς ασκούμενου δικηγόρου.

Προσόντα

  • Διάθεση για μάθηση και πρόοδο
  • Διάθεση για επαγγελματική ανέλιξη
  • Επικοινωνιακές ικανότητες – προφορικές και γραπτές
  • Αναλυτική σκέψη και ικανότητα διεξαγωγής έρευνας
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια
  • Ικανότητα συνεργασίας με συναδέλφους και ομαδικό πνεύμα
  • Ικανότητα τήρησης προθεσμιών
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Πτυχίο Νομικής
  • Εκτιμάται ιδιαίτερα εξειδίκευση σε ζητήματα Εργασιακού Δικαίου

Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση: [email protected]

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web