NewsΝέαΠρωτοχρονιάτικη πίτα 2020

January 12, 2020by Koumentakis Law

Το 2020 ξεκίνησε για την KOUMENTAKIS & ASSOCIATES, με την καθιερωμένη, ετήσια τελετή για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Μετά την ανασκόπηση του 2019 η Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας αντάλλαξαν απόψεις και έβαλαν τις βάσεις για μια λαμπερή συνέχεια και ένα ακόμη πιο επιτυχημένο 2020.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουμεντάκης:

“Κατά τη διάρκεια του 2019 συνεχίσαμε και ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος από το φιλόδοξο πλάνο της Δικηγορικής Εταιρείας μας. Να εστιάσουμε δηλαδή:

(α) στην προληπτική προστασία των συμφερόντων των επιχειρήσεων-πελατών μας.

(β) στην business view προσέγγιση κρίσιμων, για τις επιχειρήσεις, νομικών θεμάτων (με υψηλό οικονομικό διακύβευμα).

Κεντρικός μας στόχος: να αποδειχθούμε (κατά κυριολεξία κι όχι μόνον κατ’ όνομα) νομικοί σύμβουλοι και στρατηγικοί συνεργάτες των επιχειρήσεων-πελατών μας. Αισθανόμαστε, ήδη, χαρούμενοι γιατί οι προσπάθειές μας απέδωσαν (και συνεχίζουν να αποδίδουν) καρπούς.

Ένα από τα κεντρικά θέματα που μας απασχόλησε ήταν ο πρόσφατος νόμος για τις Ανώνυμες Εταιρείες. Η παρουσία μας υπήρξε έντονη σε επίπεδο αρθρογραφίας στο διαδίκτυο, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Επίσης σε επίπεδο ημερίδων και εταιρικών παρουσιάσεων. Δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών για την ενημέρωση επιχειρήσεων και επιχειρηματιών για τις απειλές και τις ευκαιρίες που έφερε ο νέος νόμος.

Παράλληλα, αναπτύξαμε την παρουσία μας σε νέα πεδία, όπως είναι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, το Blockchain, οι τεχνολογίες κατανεμημένου καθολικού, τα έξυπνα συμβόλαια και όλα όσα φέρνει η τεχνολογία στο σύγχρονο Επιχειρείν.”

Ο κ. Κουμεντάκης σημείωσε: “Εγκαινιάζουμε το 2020 με βασικό στόχο να παραμείνουμε μπροστά από τις εξελίξεις και να προσφέρουμε νομικές υπηρεσίες (όχι απλώς καλύτερες) αλλά μοναδικές-σε κάθε περίπτωση κορυφαίας ποιότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο προχωρήσαμε σε αναδιάρθρωση και ενίσχυση της ομάδας μας. Σχεδιάσαμε και υιοθετήσαμε το νέο μας λογότυπο, το οποίο αποτυπώνει τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Συνεχίζουμε με συνέπεια το πλάνο μας με εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, αρθρογραφία σε Μέσα μεγάλης κυκλοφορίας και με ακόμη πιο έντονη παρουσία στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.”

Αυτή την χρονιά, η ευχή του κ. Σταύρου Κουμεντάκη – το φλουρί (μια αυθεντική αγγλική λίρα) να «πέσει» σε έναν από τους νεότερους συνεργάτες της Δικηγορικής Εταιρείας – «έπιασε τόπο»!!!

Το τυχερό κομμάτι ήταν αυτό του Νίκου Τερζίδη-Trainee. Οι ευχές μας μαζί του!

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Nikis Avenue & 1, Morgenthau st., 54622 Thessaloniki
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Contact Us!

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web