ΝέαΠρόγραμμα Επιχειρηματικότητας των Εκπ. Μαντουλίδη

10 Ιουλίου, 2018by Koumentakis Law

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η «ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» συνεργάζεται με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα υλοποιείται με στόχο την ενίσχυση του βιωματικού επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές άνω των 16 ετών.

Στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη η «ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» φιλοξένησε για 4 εβδομάδες τον μαθητή κ. Κωνσταντίνο Ζήση ο οποίος παρακολούθησε τις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας και ενημερώθηκε για ζητήματα που άπτονται του επιστημονικού αντικειμένου.

 

Το πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας στην ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Στην εταιρεία μας νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την συμμετοχή μας στο καινοτόμο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Είμαστε περήφανοι που συμπράττουμε ενεργά στην προσπάθεια ταλαντούχων και ελπιδοφόρων νέων να γνωρίσουν δικηγόρους και νομικούς συμβούλους σε ενεργό δράση. Πιστεύουμε ότι συμμετέχοντας στην βιωματική εκπαίδευση και στηρίζοντας παρόμοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουμε στην διαδικασία αποφάσεων για σωστές σπουδές και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ενθαρρύνει την βιωματική εκπαίδευση και εξέλιξη των μαθητών και των σπουδαστών μέσα από την εργασία. Μέσα στο περιβάλλον της εταιρείας οι ασκούμενοι δοκιμάζουν νέες εμπειρίες, διερευνούν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και αναπτύσσουν νέες δεξιότητες. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με εργαλεία και μεθόδους που τους βοηθούν να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια.

 

Το πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη

Τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην βιωματική εκπαίδευση παραμένοντας πιστά στην παροχή υψηλών εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Τα πρωτοπόρα Προγράμματα Επιχειρηματικότητας δημιουργήθηκαν για να συνδέσουν τους μαθητές τους με καινοτόμους οργανισμούς και εταιρείες της περιοχής και να μάθουν μέσα από αυτές την εφαρμογή των γνώσεών τους στην πράξη.

Στελέχη της ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και η Βικτώρια Περβίζου-Υπεύθυνη του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας των Εκπ. Μαντουλίδη, παρακολουθούν την παρουσίαση του κ. Κωνσταντίνου Ζήση.

 

Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας και Βιωματικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη εντάσσεται στον βιωματικό σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό, ο οποίος καλλιεργείται στα Εκπαιδευτήρια με μια σειρά δράσεων (Τριήμερο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εκπαιδευτικές επισκέψεις και projects στο πλαίσιο του προγράμματος STEAMulator, 100 Mentors), με στόχο την καλύτερη ενημέρωση, αλλά και την απόκτηση βιωματικής γνώσης.

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι τέσσερις εβδομάδες, χωρισμένες σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, οι μαθητές εισάγονται στις βασικές αρχές λειτουργίας μιας εταιρείας. Στην δεύτερη φάση των Προγραμμάτων αποκτούν βιωματική εμπειρία στους χώρους της, με καθημερινή παρουσία, συμμετοχή σε συναντήσεις, διάλογο με στελέχη και εξοικείωση με το αντικείμενο.

Gallery

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web