ΝέαΣΔΑΔΕ-Συνάντηση Γνώσης: Η Βία και Παρενόχληση στην Εργασία

21 Σεπτεμβρίου, 2021by Koumentakis Law

Ο πρόσφατος εργασιακός νόμος και ειδικότερα οι προβλέψεις για το θέμα της Βίας και Παρενόχλησης στον χώρο της εργασίας υπήρξε η αφορμή για μια online Συνάντηση Γνώσης, την οποία διοργάνωσε ο ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελλάδος).

Μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συνδέσμου ο κύριος Σταύρος Κουμεντάκης,  πραγματοποίησε σχετική παρουσίαση, ενώ έδωσε απαντήσεις σε πληθώρα κρίσιμων ερωτημάτων, τα οποία απορρέουν από την πρόσφατη νομοθεσία. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κύριος Κουμεντάκης: “Η επιλογή μου από τον ΣΔΑΔΕ ως εισηγητή σε ένα τόσο σημαντικό θέμα αποτέλεσε ξεχωριστή χαρά και ιδιαίτερη τιμή. Απόλαυσα όλη την διαδικασία όπου το κοινό-μέλη με σφυροκοπούσε επί 1.5 ώρα με ευφυείς όσο και σύνθετες ερωτήσεις. Ερωτήσεις που αποδεικνύουν τους σοβαρούς προβληματισμούς που γεννούν οι σχετικές ρυθμίσεις. Ευχαριστώ θερμά τον σύνδεσμο, τα μέλη και το Δ.Σ. και εύχομαι να συνεχίσετε να υπηρετείτε τους υψηλούς στόχους σας και τους ευγενείς σκοπούς σας και να υπηρετείτε τις επιχειρήσεις, το στελεχιακό δυναμικό και τους εργαζόμενους με την ίδια θέρμη με την οποία με υποδεχθήκατε στους κόλπους σας”.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση:

Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος

Ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ), ιδρύθηκε το 1978 με την τότε επωνυμία Σύνδεσμος Στελεχών Διοίκησης Προσωπικού (ΣΣΔΠ) από εμπνευσμένα για την εποχή στελέχη στον χώρο της Διοίκησης Προσωπικού. Από τότε μέχρι τώρα πολλά έχουν αλλάξει, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανακατάταξη των αγορών, το άνοιγμα των συνόρων και η παγκοσμιοποίηση επέφεραν τεράστιες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Μία παράμετρος παραμένει όμως αναλλοίωτη, σε όλες αυτές τις αλλαγές ανεξαρτήτως εποχών, τυχαίνει δε να είναι και η πιο σημαντική: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Οι άνθρωποι λοιπόν ήταν και θα είναι πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος των στελεχών της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και κατ’ επέκταση και του ΣΔΑΔΕ.
Οι σκοποί του ΣΔΑΔΕ ήταν και θα είναι η προαγωγή του θεσμού και του έργου των στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και η ανάπτυξη και η σύσφιγξη των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των μελών για την ανταλλαγή απόψεων, γνωμών και εμπειριών καθώς και την μελέτη για διερεύνηση θεμάτων σχετικών με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και τις ανθρώπινες σχέσεις, για την δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων στην Ελλάδα και διεθνώς με αντίστοιχους συνδέσμους ομοειδών σκοπών, για την επιμόρφωση των στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και για την παρακολούθηση των εξελίξεων πάνω στα θέματα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα στις επιχειρήσεις.

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web