Συνεργασία με την Αλεξάνδρα Μικρουλέα

Συνεργασία με την Αλεξάνδρα Μικρουλέα

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της ομάδας των συνεργατών και της ανάπτυξης της δραστηριότητας σε νέους τομείς και περιοχές εξειδίκευσης η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ανακοίνωσε πρόσφατα την συνεργασία του με την Αλεξάνδρα Μικρουλέα.

Η Αλεξάνδρα Μικρουλέα είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Εμπορικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται επίσης στο Νομικό τμήμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδα, ως Προϊσταμένη του Τμήματος Ανταγωνισμού Νόμου. Η Αλεξάνδρα είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για το Δίκαιο Ανταγωνισμού, το Τραπεζικό Δίκαιο, το Εταιρικό και Εμπορικό Δίκαιο, έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ελληνικά και διεθνή νομικά περιοδικά και είναι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εξειδίκευση

Η Αλεξάνδρα ειδικεύεται στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού, στο Εταιρικό Δίκαιο, στα εμπορικά σήματα, στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και στο Τραπεζικό δίκαιο, ενώ διατηρεί τακτική επαφή με την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και όλους τους άλλους σχετικούς δημόσιους φορείς και υπουργεία.

 

Βιογραφικό Αλεξάνδρας Μικρουλέα

Gallery

0

You May Also Like