Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2022

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2022

Με την ελπίδα πως αφήνουμε οριστικά πίσω μας την πανδημία υποδεχόμαστε το 2022, το οποίο εγκαινιάζουμε με την καθιερωμένη, ετήσια τελετή για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την ανασκόπηση του 2021 διαδέχθηκε η συζήτηση για τον σχεδιασμό του 2022 και τις ενέργειες που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ανάπτυξη.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουμεντάκης:

“Για μια ακόμη χρονιά παραμείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και επιβεβαιώσαμε πως το σλόγκαν μας “Beyond Legal Services” δεν είναι μια απλή φράση, αλλά η φιλοσοφία μας. Για μια ακόμη χρονιά καταφέραμε να εστιάσουμε στην προληπτική προστασία των συμφερόντων των επιχειρήσεων-πελατών μας και στην business view προσέγγιση κρίσιμων, για τις επιχειρήσεις, νομικών θεμάτων (με υψηλό οικονομικό διακύβευμα).

Ο κ. Κουμεντάκης σημείωσε: “Εγκαινιάζουμε το 2022 με βασικό στόχο να παραμείνουμε μπροστά από τις εξελίξεις και να προσφέρουμε νομικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Συνεχίζουμε με συνέπεια το πλάνο μας με εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, αρθρογραφία σε Μέσα μεγάλης κυκλοφορίας και με ακόμη πιο έντονη παρουσία στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.”

0

You May Also Like