Νέα εποχή για την ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Νέα εποχή για την ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αντίο Μητροπόλεως:  Σε Νίκης(ε) η Ανάπτυξη!

Νέα γραφεία και Νέα εποχή για την ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, η οποία μετακόμισε στην Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου, σε μία στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (και, σημειολογικά, δίπλα στο κεντρικό σύμβολο-σήμα κατατεθέν της πόλης: τον Λευκό Πύργο).

Νέα εποχή

Πηγή έμπνευσης για τα νέα γραφεία αποτέλεσε η εξωστρεφής στρατηγική του γραφείου, προκειμένου να εξυπηρετήσει την Ανάπτυξή της, να «στεγάσει» νέες δυνατότητες και νέες προοπτικές για την εταιρεία, τους Πελάτες και τους Συνεργάτες της και να επαυξήσει το ήδη υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών, το οποίο προσφέρει στους Πελάτες και στους Συνεργάτες της.

Beyond Legal Services

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταύρος Κουμεντάκης, «Μετά από 20 χρόνια παρουσίας στα προηγούμενα, ιδιόκτητα, γραφεία μας, έφθασε η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν, να γυρίσουμε σελίδα ατενίζοντας με αισιοδοξία στο μέλλον και να προετοιμαστούμε για τη μετάβαση στη νέα εποχή. Από ένα μικρότερο σχήμα τεσσάρων συνεργατών μετεξελιχθήκαμε, σταδιακά, σε μια δικηγορική εταιρεία (:boutique law firm) δώδεκα, μέχρι σήμερα,  συνεργατών.

Διαθέτουμε, ήδη, τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων και εξειδικεύσεων στο πλαίσιο της συνολικής υποστήριξης των επιχειρήσεων, των βασικών μετόχων, του ανώτατου management – και όχι μόνον.»

Τα εύκολα είναι για τους άλλους

Ο κύριος Σταύρος Κουμεντάκης σημείωσε επίσης «Παρά το δυσμενές (εθνικό και διεθνές) χρηματοοικονομικό περιβάλλον συνεχίζουμε, με σταθερά βήματα, να επενδύουμε στην ανάπτυξη μας και στην ανάπτυξη των πελατών μας. Δεν έχουμε οποιαδήποτε αμφιβολία πως αντιμετωπίζουμε προκλήσεις.  Απαντούμε όμως δυναμικά: «Τα εύκολα είναι για τους άλλους».

Corporate Video

Gallery

0

You May Also Like