Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2021

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2021

Εν μέσω πανδημίας, το 2021 ξεκινά με την καθιερωμένη, ετήσια τελετή για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αλλά αυτή την φορά ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ!

Μέσα από μια πρωτότυπη πλατφόρμα, που ετοίμασε το τμήμα πληροφορικής της εταιρείας, στελέχη και συνεργάτες βρεθήκαμε στον ίδιο διαδικτυακό χώρο εξ αποστάσεως!!

Στην ανασκόπηση του 2020 κυριάρχησε ο Covid-19 και οι επιδράσεις του στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Ωστόσο η Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας συμφώνησαν πως, είτε εξ αποστάσεως, είτε δια ζώσης το 2020 έγιναν πολλά βήματα ανάπτυξης και πως το 2021 θα είναι ακόμη πιο λαμπερό!

Όπως ανέφερε ο κ. Κουμεντάκης:

“Παρ’ όλες τις δυσκολίες, κατά τη διάρκεια του 2020 συνεχίσαμε και ολοκληρώσαμε το φιλόδοξο πλάνο της Δικηγορικής Εταιρείας μας. Να εστιάσουμε δηλαδή:

(α) στην προληπτική προστασία των συμφερόντων των επιχειρήσεων-πελατών μας.

(β) στην business view προσέγγιση κρίσιμων, για τις επιχειρήσεις, νομικών θεμάτων (με υψηλό οικονομικό διακύβευμα).

Κεντρικός μας στόχος παραμένει να αποδειχθούμε στρατηγικοί συνεργάτες των επιχειρήσεων-πελατών μας. Αισθανόμαστε, ήδη, χαρούμενοι γιατί οι προσπάθειές μας απέδωσαν καρπούς.

Ο κ. Κουμεντάκης σημείωσε: “Εγκαινιάζουμε το 2021 με βασικό στόχο να παραμείνουμε μπροστά από τις εξελίξεις και να προσφέρουμε νομικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας”.

 

0

You May Also Like