ΝέαΝομική υποστήριξη του Wyndham Grand Athens

15 Δεκεμβρίου, 2016by Koumentakis Law

Με την ολοκληρωμένη νομική υποστήριξη της ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του η νέα ξενοδοχειακή μονάδα, Wyndham Grand Athens. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Σταύρος Κουμεντάκης, Senior Partner, «Στην ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που αναλάβαμε και ολοκληρώσαμε έγκαιρα και με επιτυχία το ιδιαίτερα απαιτητικό κομμάτι της νομικής υποστήριξης του έργου της ανακατασκευής και της ανακαίνισης του Wyndham Grand Athens. Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ZEUS International, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει.  Η συνεργασία μας έχει δημιουργηθεί πάνω σε ισχυρές βάσεις και σε αυτό το πλαίσιο, εκτός από την νομική υποστήριξη για την λειτουργία του ξενοδοχείου, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τα σχέδια για την δυναμική της ανάπτυξη».

Το Wyndham Grand Athens βρίσκεται στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο). Διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500 τμ χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, θέτοντας έτσι το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα.

O Γεώργιος Μαργαρίτης, Γενικός Διευθυντής του Wyndham Grand Athens, δήλωσε: «Το Wyndham Grand Athens, δεν θα είναι ακόμη ένα ξενοδοχείο αλλά μία νέα μοναδική εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη της Αθήνας. Η διεθνής εμπειρία της Zeus International και το όνομα της Wyndham Hotel Group αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας για το νέο ξενοδοχείο».

Zeus International

Υπενθυμίζεται ότι το development και management του Wyndham Grand Athens έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη. Το Wyndham Grand Athens θα αποτελέσει την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της και εντός Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι οι συντονισμένες ενέργειες από την έμπειρη ομάδα συνεργατών της Zeus International έχουν ήδη επιταχύνει τις εργασίες με αποτέλεσμα το άνοιγμα του ξενοδοχείου να έχει μεταφερθεί νωρίτερα, την 1η Δεκεμβρίου 2016, αντί για το 2017 που είχε αρχικά υπολογιστεί.

Όμιλος Wyndham

Το Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον, σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand, τα οποία είναι μέρος του ομίλου Wyndham Hotel Group βρίσκονται σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο.

Gallery

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web