ΝέαΤο “My Education” των Εκπ. Μαντουλίδη στον τελικό!

25 Απριλίου, 2017by Koumentakis Law

Ομάδα μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη προκρίθηκε στον τελικό διαγωνισμό για την “Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2017”. 

Η ομάδα των μαθητών της  Α΄ Λυκείου, μετά την πετυχημένη συμμετοχή της  στην εμπορική έκθεση Θεσσαλονίκης Trade Fair 2017 ΣΕΝ/JA Greece και την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου Bussines Plan της επιχείρησης , «My Education», που δημιούργησαν, προκρίθηκε στις 10 μαθητικές ομάδες του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση»  για να διαγωνιστούν στον τελικό πανελλαδικό διαγωνισμό για την «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2017» που θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου 2017, στην αίθουσα Ιφιγένεια, «ΘΕΑΤΡΟΝ», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Στην ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που είμαστε ανάμεσα στους χορηγούς αυτής της καταπληκτικής προσπάθειας και ευχόμαστε Καλή επιτυχία στον τελικό!

Το «My Education» είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης και αξιολόγησης εκπαιδευτικών φορέων στην Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Επίσης, παρέχει στους εκπαιδευτικούς φορείς το πλεονέκτημα της σύγκρισης, με χρέωση ανά (byte) για τις πληροφορίες που παρουσιάζουν, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την ιδανική επιλογή.

Την ομάδα αποτελούν οι μαθητές: Π. Ανδρεάδης, Γ. Δημητρίου, Α. Ιωσηφίδου, Α. Κεραμέως, Ε. Κολυμπιανάκη, Δ. Κυριακίδης, Β. Μανδαλιανού, Δ. Μεσοχωρίτη, Γ. Μιχαηλίδης, Α. Μπουρούτη, Κ. Παπαναστασίου, Χ. Πατσιά, Α. Σαμαρά, Ν. Συμεωνίδου, Β. Τριανταφύλλου, Π. Χαλιμούρδας, Ν. Χρυσικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη είναι ανάμεσα στα τέσσερα ελληνικά σχολεία τα οποία ξεχώρισαν ως Microsoft Showcase Schools για το 2016-2017 για το πολύτιμο έργο τους, που στόχο έχει την ένταξη της τεχνολογίας και της καινοτομίας στη σύγχρονη τάξη. Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη έχουν καταφέρει, μέσω καινοτόμων mobile και cloud τεχνολογιών της Microsoft, να ενισχύσουν την εκπαιδευτική διαδικασία προσφέροντας στους μαθητές τους νέους και πιο προσωποποιημένους τρόπους εκμάθησης, εφοδιάζοντάς τους με τις δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Gallery

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web