ΝέαΣυμμετοχή στο συνέδριο Legal Risk Management

22 Οκτωβρίου, 2016by Koumentakis Law

Στο διεθνές συνέδριο της Akademik με θέμα “Legal Risk Management: Legal trends” συμμετείχε η δικηγορική εταιρεία ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Aleksandar Palace Hotel στα Σκόπια, στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2016 και στην φετινή διοργάνωση δόθηκε έμφαση στις τάσεις, στις βέλτιστες πρακτικές στο νομικό σχεδιασμό, σε εναλλακτικές νομικές πρακτικές σε δικηγορικά γραφεία, στην καινοτομία, στην διαχείριση ταλέντων και στην παρουσίαση καινοτόμων επιχειρήσεων. Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους γνωστοί ομιλητές από την Σουηδία, την Μεγάλη Βρετανια, την Σλοβενία, την Γαλλία και την Ιταλία. Ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Κορνηλάκης, Partner της KOUMENTAKIS & ASSOCIATES Law Firm, ο οποίος στην ομιλία του ανέπτυξε την εμπειρία του από την Ελληνική αγορά και τον τρόπο με τον οποίο μία νομική φίρμα μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες για ανάπτυξη σε ένα περιβάλλον Οικονομικής κρίσης.

Κάτω από τον γενικό τίτλο “Practicing Law in Environment of Economic Crisis-Development and Challenges for the present and the future” ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την παρουσίασή του με τις αλλαγές που συνέβησαν στην Ελληνική οικονομία μετά το Big Boom του 2004 και τις συνέπειές τους στο χώρο των δικηγορικών εταιρειών. Στην συνέχεια παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ αντιμετώπισε την Κρίση επενδύοντας στην Τεχνολογία, τους Ανθρώπινους πόρους, τις Σχέσεις με τους πελάτες και την προσήλωση στους πιο υγιείς τομείς της αγοράς με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπήθηκε στο συνέδριο από τους Κωνσταντίνο Κορνηλάκη-Partner, Λάμπρο Τιμοθέου-Partner και Λήδα Κουμεντάκη-Trainee.

Gallery

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web