ΝέαΣημαντική συμφωνία της PEOPLECERT με την AXELOS

10 Ιανουαρίου, 2017by Koumentakis Law

Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Νομικός Σύμβουλος του Ομίλου PEOPLECERT χαιρετίζει τη νέα μεγάλη επιτυχία του Ομίλου, ο οποίος ανακοίνωσε την υπογραφή αποκλειστικής, πολυετούς συμφωνίας με την AXELOS Global Best Practice για την παροχή υπηρεσιών εξετάσεων και πιστοποίησης σε όλο τον κόσμο.

AXELOS GLOBAL BEST PRACTICE

Από τον Ιανουάριο του 2018 η PEOPLECERT θα είναι ο μοναδικός πάροχος εξετάσεων της AXELOS, πιστοποιώντας πάνω από 500.000 επαγγελματίες ετησίως σε περισσότερες από 160 χώρες. Η κίνηση αυτή θα είναι ευπρόσδεκτη από πάνω από 1.300 οργανισμούς κατάρτισης, καθώς και από επιχειρήσεις και επίδοξους επαγγελματίες, που θα ωφεληθούν σημαντικά από μια πιο σύγχρονη, συνεπή και με γνώμονα την ποιότητα εμπειρία σε όλους τους τομείς.

PEOPLECERT

Η PEOPLECERT είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων, σε συνεργασία με πολυεθνικούς οργανισμούς και με κυβερνητικούς φορείς για την ανάπτυξη και την παράδοση τυποποιημένων εξετάσεων. Με τεχνολογία αξιολόγησης κορυφαίας ποιότητας η εταιρεία διεξάγει εξετάσεις σε 160 χώρες και σε 25 γλώσσες και επιτρέπει στους επαγγελματίες να ενισχύσουν την καριέρα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο peoplecert.org και axelos.com

Gallery

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web