ΝέαΣυμμετοχή στο πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας των Εκπ. Μαντουλίδη

21 Ιουλίου, 2017by Koumentakis Law

Η «ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» συνεργάστηκε με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιχειρηματικότητας το οποίο υλοποιείται με στόχο την ενίσχυση του βιωματικού επαγγελματικού προσανατολισμού με μαθητές άνω των 16 ετών.

Πιο συγκεκριμμένα, στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιχειρηματικότητας η «ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» φιλοξένησε για 4 εβδομάδες τον μαθητή των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη κ. Νίκο Κηπουρό, ο οποίος παρακολούθησε τις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας όπως συσκέψεις με στελέχη, συναντήσεις με πελάτες, τις εργασίες γραμματειακής υποστήριξης και ενημερώθηκε για ζητήματα που άπτονται του επιστημονικού αντικειμένου.

Το πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας στην ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Στην εταιρεία μας νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την συμμετοχή μας στο καινοτόμο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και περήφανοι που συμπράττουμε ενεργά στην προσπάθεια ταλαντούχων και ελπιδοφόρων νέων να γνωρίσουν δικηγόρους και νομικούς συμβούλους σε ενεργό δράση. Πιστεύουμε ότι συμμετέχοντας στην βιωματική εκπαίδευση και στηρίζοντας παρόμοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουμε στην διαδικασία αποφάσεων για σωστές σπουδές και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ενθαρρύνει την συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των μαθητών και των σπουδαστών μέσα από την εργασία. Μέσα στο περιβάλλον της εταιρείας οι ασκούμενοι δοκιμάζουν νέες εμπειρίες, διερευνούν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και αναπτύσσουν νέες δεξιότητες, ενώ έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με εργαλεία και μεθόδους που τους βοηθούν να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια.

Το πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη

Τα Εκπαιδευτήρια πιστά στην παροχή υψηλών εκπαιδευτικών υπηρεσιών δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον βιωματικό επαγγελματικό προσανατολισμό και δημιούργησαν τα πρωτοπόρα Προγράμματα Επιχειρηματικότητας, για να συνδέσουν τους μαθητές τους με καινοτόμους οργανισμούς και εταιρείες της περιοχής και να μάθουν μέσα από αυτές την εφαρμογή των γνώσεών τους στην πράξη.

πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη ο μαθητής, η επιστημονική συνεργάτης και ο κ. Σταύρος Κουμεντάκης
Βικτώρια Περβίζου, Επιστημονική συνεργάτης, Υπεύθυνη του Προγράμματος. Νίκος Κηπουρός, Μαθητής. Σταύρος Κουμεντάκης, Senior Partner.

 

 

Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας και Βιωματικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη εντάσσεται στον βιωματικό σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό, που καλλιεργείται στα Εκπαιδευτήρια με μια σειρά δράσεων (Τριήμερο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εκπαιδευτικές επισκέψεις και projects στο πλαίσιο του προγράμματος STEAMulator, 100 Mentors), με στόχο την καλύτερη ενημέρωση, αλλά και την απόκτηση βιωματικής γνώσης.

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι τέσσερις εβδομάδες, χωρισμένες σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, οι μαθητές εισάγονται στις βασικές αρχές λειτουργίας μιας εταιρίας και στην δεύτερη φάση των Προγραμμάτων αποκτούν βιωματική εμπειρία στους χώρους της, με καθημερινή παρουσία, συμμετοχή σε συναντήσεις, διάλογο με στελέχη και εξοικείωση με το αντικείμενο. Δείτε περισσότερα εδώ 

Gallery

Koumentakis Law

https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web