ΥπηρεσίεςΣτρατηγικός συνεργάτης

Η δικηγορική εταιρεία ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ αποτελεί ένα μοναδικό μίγμα από εξαιρετικά έμπειρους συμβούλους, δικηγόρους και ειδικούς, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους τους και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε Προηγμένες Νομικές Υπηρεσίες. Ενεργούμε ως Στρατηγικός Νομικός Συνεργάτης και εργαζόμαστε μαζί με ανώτατα διοικητικά στελέχη ή με τα νομικά τμήματα των εταιρειών σας για την παροχή νομικής στρατηγικής, την διαχείριση κινδύνων και συμμόρφωσης, την ανάπτυξη και άλλα. Ο προσεκτικός σχεδιασμός καλύτερων διαδικασιών, σας επιτρέπει να έχετε πραγματικά οφέλη για τις επιχειρήσεις σας.

Στρατηγικές αποφάσεις

Οι συνεργάτες μας έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία, την κρίση και την προοπτική που απαιτείται για να συμβάλλουν ουσιαστικά στην παροχή συμβουλών για τις πιο σημαντικές αποφάσεις σας. Πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι, γενικοί διευθυντές και μη εκτελεστικοί διευθυντές, ανώτατα στελέχη και νομικοί έρχονται σε εμάς για βοήθεια σχετικά με θέματα στρατηγικής και για εμπιστευτικά θέματα.

Υπηρεσία προσωρινού δικηγόρου

Η ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ σας προσφέρουν μια καινοτόμο προσέγγιση για την εξυπηρέτηση σας. Μέσα από τις Προηγμένες Νομικές Υπηρεσίες σας προσφέρουμε ένα νέο ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας. Η Υπηρεσία Προσωρινού Δικηγόρου είναι υπηρεσία που διατίθεται κατά περίπτωση σε έργα μεγάλης κλίμακας και έχει δημιουργηθεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας για επαγγελματίες νομικούς υψηλού επιπέδου, παρέχοντας σιγουριά με νομικές γνώσεις και εμπειρία και με την υποστήριξη ενός ισχυρού δικηγορικού γραφείου.

Στρατηγικός συνεργάτης

Συνεργαζόμενοι στενά μαζί σας θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευελιξία της παροχής προσωρινών νομικών πόρων, οι οποίοι αξιολογούνται και ελέγχονται από τους ειδικούς μας και προσδίδουν άμεσα αξία στον οργανισμό σας. Οι υπηρεσίες μας παρέχουν ένα μοναδικό τρόπο αξιοποίησης της τεχνογνωσίας μας, ενώ σας παρέχουν την ευελιξία να εντάξετε έναν ικανό νομικό στην ομάδα σας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη νομική υποστήριξη σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η δική σας, σε μια ποικιλία των νομικών και επιχειρηματικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων:

  • Νομική ανάλυση (εταιρική εσωτερική ανάλυση, επιθεώρηση, έρευνα κλπ)
  • Ανάπτυξη Νομικής στρατηγικής και εφαρμογή σχεδίων
  • Εφαρμογή σχεδίων διαχείρισης κινδύνων και συμμόρφωσης
  • Επιχειρησιακές διαδικασίες
  • Διαχείριση Αλλαγής και Ανθρώπινου δυναμικού
  • Διαχείριση κρίσεων
https://koumentakislaw.gr/wp-content/uploads/2020/01/Koumentakis-and-Associates-NewLogo2020-White-Text-Final.png
Λεωφ. Νίκης & Μοργκεντάου 1, 54622 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 27 80 84

Follow us:

Επικοινωνία

Copyright © Koumentakis Law 2023

Created by Infinity Web